Nyheder

En artikel om Rønde akupunktur - Lokalavisen tirsdag d. 27. januar 2015  

Billederne i artiklen og på hjemmesiden er af fotograf Annika Olsson, som ligeledes har lavet Rønde akupunkturs hjemmeside.

 

Hos Rønde akupunktur kan vi nu tilbyde vores kunder og patienter hudplejeprodukter fra RØNSBØL.

Rønde akupunktur tilbyder sine kunder og patienter kosmetisk akupunktur, og derfor har vi igennem længere tid arbejdet på at finde hudplejeprodukter, der kan leve op til de høje krav, der er til sundhed i klinikken, produkter der giver både øjeblikkelige resultater og langsigtet effekt. Vi har afprøvet en bred vifte af produkter igennem mange måneder og er glade for at kunne præsentere RØNSBØL, som det absolut bedste bud på en sundhedsfremmende hudplejeserie, der giver øjeblikkelige resultater og langsigtet effekt.

RØNSBØL DENMARK er et dansk firma, som fremstiller produkter uden parfume, parabener og kunstige farvestoffer. Med Rønsbøl Skin Care får du en hudplejeserie med et højt indhold af aktive ingredienser, som er udviklet på baggrund af grundige analyser af hudens behov for pleje og beskyttelse. Alle ingredienser er veldokumenterede og produkterne er dermatologisk testet. 

Rønsbøl Skin Care er "aktiv hudpleje", fordi alle produkterne er formuleret med højt indhold af aktive ingredienser, vitaminer og planteudtræk. 

RØNSBØL hudplejeserie bruges under behandling med kosmetisk akupunktur og sælges også i klinikken.

 

 

Du kan betale med dankort hos Rønde akupunktur.

 

 

 

Rønde akupunktur er på Facebook

Følg Rønde akupunktur på Facebook Rønde akupunktur/facebook og læs spændende nyheder og artikler om akupunktur.

 

 

Fra april/maj 2015 kan Rønde akupunktur også tilbyde kosmetisk akupunktur:

Kosmetisk akupunktur er en behandlingsform i rivende udvikling herhjemme og i udlandet, og er det nye naturlige og sunde alternativ til botox, restylane og kosmetiske operationer.

Interessen for akupunkturen og den naturlige tilgang til skønhed er kæmpestor. Specielt i USA fordi så mange Hollywood stjerner benytter sig af det, men også herhjemme hvor det med god grund ligeledes har vakt mediernes interesse.

 

Kosmetisk akupunktur er en effektiv behandlingsform med synlig virkning efter første behandling. Med bare ganske få behandlinger bliver huden tydeligt smukkere, dybe furer og rynker glattes ud og slap muskulatur bliver styrket og strammet. For en varig virkning på et til to år, skal man typisk have fem til seks behandlinger over et par måneder.

Den nye ansigtsbehandling med den synlige virkning kan med ganske få behandlinger reducere og udglatte rynker og dybe furer, løfte tunge øjenlåg, opstramme dobbelthager, få mundvigene vendt opad og bragt smilet tilbage.

 

Femina tester kosmetisk akupunktur:

http://www.femina.dk/skoenhed/makeup-hudpleje/vi-tester-ansigtsbehandlinger

 

 

Hos rønde akupunktur er der udstillet flotte malerier af kunstneren: 

Ellen Magrethe Rode-Møller

Forhør dig i klinikken eller se mere på:

www.elma-rm.dk