Patienthistorier

Her kan du se udtalelser fra folk, der har fået behandling hos Rønde Akupunktur.

 Jeg troede egentlig ikke at akupunktur ville hjælpe

Da jeg første gang kom til Rønde akupunktur i foråret 2015, var det fordi jeg var blevet "presset" til det af min kæreste. Jeg har så længe jeg husker det haft alle mulige former for allergi, herunder græs, pollen, kat, hest, hund. Jeg havde prøvet akupunktur én gang før og det hjalp ikke og jeg synes det var en værre gang hokus pokus. Men jeg lod mig overtale og lod Mette Ulrich stille mig et hav af spørgsmål om alt lige fra søvnvaner, spisevaner, fordøjelse og meget mere. Hun skulle også mærke på min puls på begge håndled og se min tunge. Herefter satte hun tynde nåle forskellige steder på min krop, ansigt og ører. 

Da jeg forlod klinikken efter 3. behandling var jeg fast besluttet på, at bevise at akupunktur ikke virker, så jeg gik hjem i min have og begyndte at slå græs. Normalt ville jeg få det rigtigt dårligt, med løbenæse, kløende øjne og meget mere, men der skete INGENTING. Så jeg fortsatte med at teste hos naboerne som har katte og en anden hund og der skete stadig ingenting. Siden jeg kom i klinikken har jeg overhovedet ikke mærket noget til allergien. Mette Ulrich anbefaler dog, at jeg kommer igen inden pollen/græs sæsonen starter i 2016, så det har jeg uden tvivl tænkt mig at gøre.

Jeg vil til enhver tid anbefale Mette Ulrich og Rønde akupunktur, som har gjort mit liv så meget lettere!

Med venlig hiilsen

Michael 

Da jeg kom til Mette Ulrich

Da jeg kom til Mette Ulrich for et par måneder siden med kronisk tarmbetændelse havde jeg været alvorligt syg i meget meget lang tid. Jeg kunne knap stå på benene og min mor måtte køre bilen derop.

Mette er udover at være et yderst behageligt menneske også helt fantastisk løsningsorienteret og yderst kompetent til det hun laver.

Efter de første 2 behandlinger kunne jeg mærke en forunderlig forandring både med tarmsystemet og energiniveau. Jeg går stadig fast hos Mette og betændelsestal er faldet drastisk.

Hun har ændret mit liv. Jeg tænker fremad nu og har fået glimt i øjet og livsglæde og bedst af alt troen på, at denne kroniske lidelse kan kureres uden operation og medicin.

Mette Ulrich får min varmeste anbefaling!

Venlig hilsen 

Anne Mette Henning

 

Kære Mette

Et lille referat af mit sygdomsforløb.

Jeg har haft brystkræft i 2002 og er kommet godt over det.

I nov.2012 fik jeg en svimmelhed, det viste sig at være mine ørekrystaller sad løse,jeg skulle lave nogle øvelser som også hjalp mig.

I feb.2013 fik jeg en anden svimmelhed som var meget ubehagelig,var ved ørelæge som sendte mig til scanning,der var ikke noget forkert.

Blev så sendt videre til otoneulog hvor jeg blev testet for hørelse og mange andre ting,han ville have jeg skulle have scannet mit Mellemører, der var heller ikke noget.

Så har jeg fået kranie sekral terapi og gået til psykolog, det har også været godt, fået taget blodprøvers af D og B12 det viste sig at jeg lå meget lavt,så efter at have indtaget det vitamin i et halv års tid er det på plads nu, og det har betydet meget.

Min læge mente jeg havde en angst depression, det kan han have ret i og det tager bare sin tid. D.v.s.jeg skulle også til at skrue ned for tempoet, og det blev svært.

Jeg blev også hel scannet for at se om der var noget kræft, det var der ikke.

Min læge spurgte om jeg havde lyst til at prøve Akupunktur. Ja, jeg er med på hvad som helst.

Så er det Mette popper op som en trold af en æske, og var klar til at tage fat i alle mine dårligdomme,og det må jeg sige, at jeg var ikke kommet hertil hvor jeg er i dag uden hendes hjælp.

Mette er en meget imødekommende pige,er utrolig forstående og lyttende.

Hvor jeg har sovet dårligt om natten,har hun også pillet ved.

Efter jeg er startet hos Mette får jeg ikke kranie sakral terapi og min psykolog mener ikke jeg har brug for hende mere,men fortsætter med Akupunktur da jeg syntes det flytter flere ting,og det hjælper hurtigere og får de her yes oplevelser.

Jeg er blevet glad igen mange siger de kan se det på mine øjne at jeg har fået det bedre. Jeg skal hele tiden tænke på at hvile mig ind i mellem, jeg har små sår på ryggen og lidt på overarmene,det er nok efter kemo, dem har Mette også formået at fjerne.

Jeg vil sige det er en oplevelse at have nåle i ørerne,i starten mærkede jeg meget,så nu er der ikke mere energi i dem mere og derefter faldt de ud,de har en stor virkning på mig.

Jeg håber på flere oplevelser sammen med dig for du har gjort min hverdag meget mere glad. Og jeg kan fungere mere optimal.

mange hilsener Ellen Margrethe Rode-Møller.

 

Behandling ved Rønde Akupunktur. Mette Ulrich.

Hvem havde troet det kunne hjælpe?

For ca. 8 md. Siden, stod jeg ved en skille vej. Jeg havde gennem længere tid, faktisk 1½ år, rendt frem og tilbage hos læger, specialister, kiropraktor mm, for at finde En eller anden form for smerte lindring.

Det skal siges at den 21. okt. 2012 kom min mand og jeg ud for en ulykke, der har forårsaget et piskesmæld samt låsning af mit bækken (Meget smertefuldt)

Dog følte jeg, at lige meget, hvad jeg forsøgte, ramte jeg panden mod muren.. forsøg af smerte stillende medicin, behandlinger, der kun gav en dags frihed med mindre smerter..

Så i ren desperation, havnede jeg endnu engang ved min læge, i håb om at han kunne hjælpe mig videre.

Her fik vi talt om, at jeg gerne ville ud af alt mit medicin forbrug, og prøve andre former af behandling. Hans forslag var akupunktur.

Må indrømme at jeg var en anelse Skeptisk, første dag jeg skulle have behandling, det at en fremmede, skulle give mig nåle i kroppen.

Ikke det jeg lige havde forstillet mig, samt hvorfor påføre mere smerte (iht. nåle ) når jeg i forvejen havde det dårligt.

Modet tog jeg til mig, Noget jeg aldrig vil Fortryde!

Mette Ulrich, er en Unik person, der lyn hurtig kommer ind under huden på en, en kompetent og troværdig behandler, der har en yders utrolig positiv effekt for ens psyke samt liv.

Jeg er nu blevet behandlet af Mette ca. 2 gange om måneden, med både øre nåle samt krops nåle.

Dette har gjort, at mit medicin forbrug er blevet reduceret kraftig, jeg har langt mere bevægelse i nakken, samt behandlingen gør at jeg opnår langt flere nætter med nattesøvn end tidligere.

Endvidere er det en oplevelse rigere jeg gør mig, for hver gang jeg kommer til behandling.

Da det ikke kun drejer sig om, at behandle smerte punkter, men også samtale omkring kost, motion, og dagligdagen, til at behandlingen bliver optimal.

For mig, har Mette været en redning Iht. smerte lindring, og få en mere optimal og positiv hverdag.

Så trods min egen tilbage holdenhed i starten, kan jeg kun varmt anbefale behandling ved Mette Ulrich

Rønde Akupunktur.

Hilsen Gitte S. Andersen

 

En tak til Mette.

Hermed en stor tak til Mette og de varmeste anbefalinger.

Jeg har i næsten et år gået til kiropraktor og massør pga en sovende / snurrende  fornemmelse i underarm og hænder, efter en påkørelse i bil.

Ingenting har hjulpet, indtil jeg blev opmærksom på Rønde Akunpunktur/Mette.

Efter første behandling (akupunktur og nåle i ørene) var der fremgang, den sovende fornemmelse aftog og efter få behandlinger var de væk.

Jeg kan varmt anbefale behandlinger ved Rønde Akupunktur.

Mette er et varmt og behageligt menneske, der med små prik har gjort min hverdag god igen. Tak.

 

Venlig hilsen Søren Andersen