Beauty Angel

BEAUTY ANGEL LYS – KLINISK DOKUMENTERET EFFEKT

Resultaterne af Beauty Angel lyset hænger sammen med hudens alder og generelle sundhedstilstand. Observationsstudier har vist, at mere end 50% af forsøgspersonerne allerede efter 10 behandlinger har oplevet en betydelig reduktion af acne linier/rynker i ansigtet og dekolleté.

Efter de 10 behandlinger var der tydelige forbedringer for størstedelen af forsøgspersonerne, de oplevede en forbedring i hudens generelle fasthed og elasticitet på hele kroppen. Efter endt program (12 behandlinger) fortsætter collagen- og elastinsynteseprocessen et stykke tid og samtidig sørger behandlingerne for en forbedret kreatinocytomsætning (kreatin virker vandafvisende, beskytter huden og gør den elastisk) – derfor anbefales det, at man efter hvert fuldendt program, vedligeholder med 1-2 behandlinger pr. måned.

Om Beauty Angel lyset:

Giver strålende glød og en glat og velplejet hud Stimulerer collagen produktionen
Reducerer acne linjer og rynker på hele kroppen Reducerer mørke rande og hævelser under øjnene Blødgør og udglatter din hud

Reducerer strækmærker og arvæv markant
Reducerer uren hud og akne markant
Reducerer pigmentpletter, ældningspletter og fregner Strammer huden op og giver et mere ungdommeligt look Frigiver endorfiner

Ovenstående er kun en del af de mange postive ting, Beauty Angel lyset gør for din hud og krop.

BEMÆRK : Unge under 25 år har maksimal collagen i kroppen. De kan til gengæld opnå rigtig gode resultater med Beauty Angel behandlinger f.eks. i forbindelse med akne og uren hud.