Diamantslibning

En Diamantslibning er en luksus behandling for din hud, hvor vi blidt fjerner det yderste tørre/døde hudlag i ansigt/decolleté/øvre ryg m.m.

Diamantslibningen giver en effektiv peeling af hudens overflade og efterlader den mere jævn, blød og modtagelig for diverse hudplejeprodukter. Den modvirker hudorme, bumser, acne og den stimulerer regenereringen af cellerne, og øger hudens elasticitet, blødhed og glød og mindsker fine linier og bremser aldringen af huden. Efter en diamantslibning vil du opleve en mere fast, sundere, ensartet og “yngre” hud.

Denne behandling kan bruges til  selv sarte hudtyper. Du skal forvente let rødmen efter behandlingen, som kan føles lidt som en let solskoldning, hvilket typisk vil aftage efter få timer. Du skal efter behandlingen ikke opholde dig for meget i solen og altid huske solfaktorcreme.

Behandlingen:

  • Rens og let peeling
  • Diamantslibning af 1 område
  • kølende maske
  • skintonic
  • dagcreme

Denne behandling anbefales i en periode hver 14. dag, og efterfølgende en gang hver 4-6 uge. Dette er individuelt fra hudtype til hudtype og vi vil rådgive dig i klinikken.

I opstartsforløbet og gentagelse af behandling med kort interval, tilbydes en “mini diamantslibning”, hvor bliver behandlet en gang om ugen til 499,-