Kosmetisk akupunktur

KOSMETISK AKUPUNKTUR

Kosmetisk akupunktur er en behandlingsform, der uden skadelige stoffer forskønner, skaber balance og er sundhedsfremmende. En krop i balance vil altid afspejles i dit ydre.

1. BEHANDLING

En 1. behandling består af konsultation og diagnose, hvor vi i samarbejde tilrettelægger din behandlingsplan udfra dine ønsker. Herefter følger første behandling.

BEHANDLINGSMETODER

En behandling består af meget tynde nåle i ansigtet i ørerne og på kroppen. Derudover kan en behandlingsplan indeholde kost- og motionsvejledning.

ET FORLØB

Det optimale for en hurtig og blivende virkning er 2 gange om ugen i to uger, og derefter en gang om ugen i to uger, dernæst en behandling efter 14 dage og en behandling efter 1 måned i to måneder (9 behandlinger ialt). Herefter anbefales det at vedligeholde og forebygge med behandling hver 4-8 uge (alt efter behov).

Kosmetisk akupunktur er en meget stærkt virkende behandlingsform med synlige resultater allerede efter første behandling.

OBS!!! I sjældne tilfælde kan der opstå blå mærker lige efter en behandling!

OM KOSMETISK AKUPUNKTUR

Fra april/maj 2015 kan Rønde akupunktur også tilbyde kosmetisk akupunktur:

Kosmetisk akupunktur er en behandlingsform i rivende udvikling herhjemme og i udlandet, og er det nye naturlige og sunde alternativ til botox, restylane og kosmetiske operationer.

Interessen for akupunkturen og den naturlige tilgang til skønhed er kæmpestor. Specielt i USA fordi så mange Hollywood stjerner benytter sig af det, men også herhjemme hvor det med god grund ligeledes har vakt mediernes interesse.

Kosmetisk akupunktur er en effektiv behandlingsform med synlig virkning efter første behandling. Med bare ganske få behandlinger bliver huden tydeligt smukkere, dybe furer og rynker glattes ud og slap muskulatur bliver styrket og strammet. For en varig virkning på et til to år, skal man typisk have seks til ni behandlinger over et par måneder.

Den nye ansigtsbehandling med den synlige virkning kan med ganske få behandlinger reducere og udglatte rynker og dybe furer, løfte tunge øjenlåg, opstramme dobbelthager, få mundvigene vendt opad og bragt smilet tilbage. Derudover bruges kosmetisk akupunktur også til at mindske ar/arvæv i ansigtet og på kroppen.

Femina tester kosmetisk akupunktur:

http://www.femina.dk/skoenhed/makeup-hudpleje/vi-tester-ansigtsbehandlinger